HU | EN | DE
logó Európai Regionális Fejlesztési Alap

TÁJÉKOZTATÓ

2015.11.11.

TECHNOLÓGIAI MODERNIZÁCIÓ AZ M+Z 2000 KFT. TEXTILIPARI ÜZEMÉBEN A SZÉCHENYI 2020 PROGRAM KERETÉBEN

A Széchenyi 2020 program keretében befejeződtek az M+Z 2000 Kft. textilipari üzemében a technológiai fejlesztés munkálatai. A Kft. 24,39 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Technológiai beruházás megvalósítása az M+Z 2000 Kft. textilipari üzemében az exportárbevétel növelése céljából” című pályázatával. A beruházás elszámolható összköltsége meghaladta a 48,7 millió forintot.

A vállalkozás a beruházás keretében olyan magas innovációjú textilipari berendezések megvásárlását tűzte ki céljául, melyekkel a textilipari üzem termelő tevékenysége a leghatékonyabban, az eddigieknél nagyobb volumenben végezhető, a termelési folyamatok használatuk által felgyorsíthatóvá válnak, továbbá az energiafelhasználás a legmagasabb fokon racionalizálható.

A pályázat keretében az alábbi berendezések kerültek beszerzésre:
1 db programozható, huroköltéses ipari steppelő automata és 1 db programozható, 2 munkahelyes tolltöltő automata.
A több mint 24 millió forint európai uniós támogatás segítségével megvalósult technológiai fejlesztés által egy teljesen új, a jelenkor kihívásainak megfelelő új textilipari feldolgozási környezet megteremtése vált valóra.

A fejlesztés eredményeként a termelési volumen nagymértékben növelhetővé vált, az energiahatékonyság vállalati szinten jelentős mértékben javításra került. A beszerzett textilipari gépek rugalmasan alkalmazkodnak a különféle vastagságú anyagokhoz, szép varratképet, egyenletes minőséget produkálnak, alacsony zajkibocsátásúak, energiatakarékosak, használatuk által új technológiai eljárások kerültek bevezetésre a pályázónál, melynek következtében teljesen új készcikkek előállítására nyílik lehetőség.

További információ kérhető:
M+Z 2000 Kft.
4220 Hajdúböszörmény, Külső-Újvárosi u. 47.
E-mail: mz2000kft@t-online.hu

Letölthető dokumentum

tájékoztató

impresszum | adatvédelem | oldaltérkép
Valid XHTML 1.0 Strict | készítette  HonlapSzalon