HU | EN | DE

Sajtóközlemény

USZT logó

Komplex vállalatirányítási rendszer bevezetése az M+Z 2000 Kft. textilipari üzemében az Új Széchenyi Terv keretében

2012.06.27.

Lezárultak az M+Z 2000 Kft. textilipari üzemében a vállalatirányítási rendszer kiépítésével kapcsolatos munkálatok.
Az Új Széchenyi Terv keretében befejeződtek az M+Z 2000 Kft. textilipari üzemének vállalatirányítási rendszerének kiépítési munkálatai.
A beruházás elszámolható összköltsége 19.997.000 Ft, a megítélt támogatás mértéke a projekt elszámolható összköltségének 50%-a, azaz 9.998.500 Ft.

A fejlesztés eredményeként létrejött alkalmazás a pályázatban megjelölhető célterületek közül a vállalati értékesítés, CRM, a gyártási, valamint a beszerzési és logisztikai területeket öleli fel.

A bevezetett rendszer előnyei:
- automatikussá váltak az adminisztratív és üzleti folyamatok nyilvántartásai,
- a rendszer segítségével lehetővé vált a cégbe érkező adatok, információk hatékony és strukturált rendezése, tárolása,
- a rendszer használatával felgyorsult a döntéshozatal a naprakész ügyfél-, törzs-, készletadatok birtokában, a feleslegesen felhalmozódó készletek kiküszöbölhetővé váltak, lekérdezések, kimutatások elvégzésére nyílt lehetőség a naprakész információk birtokában, ezáltal az értékesítés hatékonysága vállalkozási szinten növekedésnek indult.
A pályázati támogatás bevonásával megvalósult informatikai fejlesztés által egy teljesen új, a jelenkor kihívásainak megfelelő új textilipari alapanyag- és készletgazdálkodási környezet megteremtése vált valóra.

Az újonnan beszerzett komplex vállalatirányítási rendszer bevezetése által a termelési volumen nagymértékben növelhető, az energiahatékonyság vállalati szinten jelentős mértékben javítható.
A vállalkozás meglévő ERP rendszerrel mindeddig nem rendelkezett, az elért piaci pozíció jövőbeli növelésének lehetőségét jelentheti a beszerzett komplex vállalatirányítási rendszer. A bevezetett új informatikai környezet hatékony informatikai támogatást nyújt a vállalkozás napi operatív működéséhez.

Letölthető dokumentum

sajtóközlemény

impresszum | adatvédelem | oldaltérkép
Valid XHTML 1.0 Strict | készítette  HonlapSzalon