HU | EN | DE

Szolgáltatásaink

Forma- és egyenruhagyártás

M+Z 2000 Kft. forma- és egyenruhagyártás

Jelenlegi főprofilunk a munkaruházat-, sportruházat-, forma- és egyenruha-gyártás, de nem áll tőlünk messze a bőrruházat gyártása sem. Megrendeléseink jelentős részét közbeszerzési pályázatokon szerezzük. Beszállítói vagyunk magyar és osztrák tulajdonú vasúttársaságoknak, akiknek férfi, női bélelt kabátokat, nadrágokat, esővédőket, pamutalsókat szállítunk. A Belügyminisz-térium részére gyakorló ruhákat, pulóvereket, akciómellényeket, szabadidő-ruhákat, a Honvédelmi Minisztérium részére pedig málhamellényt és málhazsákot, gyakorló zubbonyokat, esővédőket gyártunk rendszeresen. Az Audi Hungária Motor Kft.-nek pedig teljes kollekciós munkaruházat ellátást biztosítunk.

Hímzőüzem

Egy hat- és egy négyfejes hímzőgéppel, valamint programtervező szoftverünkel állunk kedves ügyfeleink rendelkezésre. Sokféle anyag hímzését meg tudjuk oldani, igény szerint bármit elkészítünk. Technológiai fejlődésünknek köszönhetően
nem jelent gondot egyéb reklámhordozók, pl. baseballsapka, asztali zászló, kész pólók, valamint más kiegészítők hímzése sem.

Melegbélés-gyártás, steppelés

M+Z 2000 Kft. steppelés, melegbélés-gyártás

Szívesen teszünk eleget más textilipari vállalatok felkérésének, és készítünk melegbélést megrendelésre 90 és 94 collos hasznos szélességű sorsteppelő gépeinkkel. Technológiánk fejlesztésével két tekercs alapanyag egyidejű hímzés-steppelésére nyílt lehetőségünk. Kiváló minőségű készárut állítunk elő, a számítógépes vezérlésnek köszönhetően bármilyen mintát elkészítünk, amit a steppelési technológiával kivitelezni lehet. Áraink kialakításánál lényeges szempont, hogy a megrendelő mit biztosít a gyártáshoz. Ha a vevő úgy igényli, akkor mi gondoskodunk kiváló minőségű hazai kellékanyagokról, de lehetőség van arra is, hogy hozott alapanyagokból tiszta bérmunka formájában állítsuk elő a kért terméket.

Alapanyag-forgalmazás

Igény esetén partnereinknek lehetőséget biztosítunk különböző alapanyagok cégünktől
való megvásárlására. Kérjük, keressenek bennünket bizalommal!

impresszum | adatvédelem | oldaltérkép
Valid XHTML 1.0 Strict | készítette  HonlapSzalon